Routebeschrijving

Komende vanuit de richting Apeldoorn of Hengelo/Almelo (A1):

Op de snelweg A1 neemt u de afslag Deventer (23). Volg de weg richting het centrum. Bij het 1ste stoplicht na de tolbrug slaat u linksaf en rijdt u langs de IJssel. Direct na de tweede spoorbrug slaat u bij de stoplichten rechtsaf de Ossenweerdstraat op. Op de rotonde van het Noorderplein gaat u 2/3e rond (richting rechtdoor) en slaat u direct linksaf de Boxbergerweg in. Na ±100 meter gaat u linksaf de Korte Schoolstraat in. U vindt ons op nummer 35/37. Parkeerruimte is ruimschoots aanwezig.
Let op: Het parkeerplein direct voor de praktijk is betaald parkeren. De 2 parkeerpleinen daarachter zijn gratis (komende vanuit de richting van de Boxbergerweg).

Komende vanuit de richting Schalkhaar/Raalte:

Op de Raalterweg/Brinkgreverweg rijdt u voorbij het voetbalstadion aan de linkerhand. Bij de stoplichten gaat u rechts de Ceintuurbaan op. De 1ste rotonde 3/4e rond (linksaf). Onder het eerste spoor door (Tussen 2 sporen in) rechtsaf. U rijdt nu langs het spoor tot net voor de rotonde. Hier slaat u rechtsaf de Boxbergerweg in. Na ± 50 meter, op het pleintje, slaat u linksaf de Korte Schoolstraat in. Hier kunt u ruimschoots parkeren op de algemene parkeerplaats. U vindt ons op nummer 35/37. Parkeerruimte is ruimschoots aanwezig.
Let op: Het parkeerplein direct voor de praktijk is betaald parkeren. De 2 parkeerpleinen daarachter zijn gratis (komende vanuit de richting van de Boxbergerweg).

Komende vanuit de richting Holten/Colmschate:

U volgt de Holterweg (N344) totdat die volledig overgaat in de Snipperlingsdijk/Handelskade.
Houdt links aan (centrum/station) waarna u over de Singel langs het station rijdt (aan de
rechterhand). Direct onder het spoor komt u op de rotonde (Noorderplein). Deze gaat u 1/3e
rond (rechtsaf) en slaat u direct linksaf de Boxbergerweg in. Na ± 100 meter gaat u linksaf de
Korte Schoolstraat in. U vindt ons op nummer 35/37. Parkeerruimte is ruimschoots aanwezig.
Let op: Het parkeerpleins direct voor de praktijk is betaald parkeren. De 2 parkeerpleinen daarachter zijn gratis (komende vanuit de richting van de Boxbergerweg).

Komende vanuit de richting Olst/Wijhe:

U rijdt (komende over de dijk) via de Zwolseweg (N337) de stad in totdat u bij de 3e rotonde (Noorderplein) komt. Hier gaat u 3/4e rond (richting linksaf) en slaat u direct linksaf de Boxbergerweg in. Na ongeveer 100 meter slaat u linksaf de Korte Schoolstraat in. U vindt ons op nummer 35/37. Parkeerruimte is ruimschoots aanwezig.
Let op: de parkeerplaats direct voor de praktijk is betaald parkeren. De 2 parkeerplaatsen daarachter zijn gratis (komende vanuit de richting van de Boxbergerweg).

Komt u met de trein Station Deventer:

U steekt het stationsplein recht over en slaat rechtsaf de Singel op. Als u onder het spoor bent door gelopen komt u op een rotonde waar u rechts af slaat en meteen weer links de Boxbergerweg op. Na ongeveer 100 meter komt u op een pleintje en slaat u links af de Korte Schoolstraat in. De praktijk bevindt zich na ongeveer 50 meter aan de linker kant. Dit is een wandeling van 1.2 km.

Direct een afspraak maken

U kunt via de onderstaande link direct een afspraak maken met één van onze chiropractoren.

Vul uw gegevens volledig in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Maak direct een afspraak

Telefonisch bereikbaar

 

maandag: 08.00 tot 12.15 - 12:45 tot 16.15 uur
dinsdag: 07:00 tot 11:15- 11:45 tot 15:00 uur
woensdag: 08.30 tot 12:45- 13:15 tot 16:45 uur
vrijdag: 08.30 tot 12.45 - 13.15 tot 16:45 uur

 

 

Nieuwsbrief

Wilt u deze nieuwsbrief ook thuis ontvangen dan kunt u zich aanmelden door uw naam en e-mail adres hier onder in te voeren.

Website powered by Boogalu

Colofon