Wat kunt u verwachten van het eerste bezoek?

eerste behandeling
Eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak bij een chiropractor wordt naast uw voornaamste klacht ook uw algemene gezondheid besproken. Vragen over uw algemene gezondheid kunnen soms informatie geven over de oorzaken van uw klachten.

Lichamelijk onderzoek

Na het lichamelijk onderzoek zal de chiropractor de klachten met u bespreken en het behandelplan uitleggen. De chiropractor behandelt de slecht functionerende gebieden in de wervelkolom door met korte, snelle bewegingen van de handen bewegingsblokkades op te heffen. Naast deze manipulaties gebruiken wij een breed scala aan andere behandeltechnieken en specifieke oefeningen. Welke technieken gekozen worden, hangt af van uw individuele klachten en behoeftes.

Na de behandeling

Na de behandeling is het mogelijk dat u tijdelijk (een tot drie dagen) iets meer pijn of spierpijn in het behandelde gebied krijgt. Omdat spierspanning en houding veranderd heeft het lichaam tijd nodig zich aan te passen.

Direct een afspraak maken

U kunt via de onderstaande link direct een afspraak maken met één van onze chiropractoren.

Vul uw gegevens volledig in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Maak direct een afspraak

Telefonisch bereikbaar

 

maandag: 08.00 tot 12.15 - 12:45 tot 16.15 uur
dinsdag: 07:00 tot 11:15- 11:45 tot 15:00 uur
woensdag: 08.30 tot 12:45- 13:15 tot 16:45 uur
vrijdag: 08.30 tot 12.45 - 13.15 tot 16:45 uur

 

 

Nieuwsbrief

Wilt u deze nieuwsbrief ook thuis ontvangen dan kunt u zich aanmelden door uw naam en e-mail adres hier onder in te voeren.

Website powered by Boogalu

Colofon