Vergoedingen zorgverzekering 2018

Via deze link  www.chiropractievergoedingen.nl kunt u zien of uw zorgverzekeraar chiropractie zal vergoeden. Chiropractie valt onder alternatieve geneeskunde (in sommige gevallen onder beweegzorg) en wordt afhankelijk van uw verzekering uit uw aanvullende verzekering voor een vastgesteld bedrag /percentage of geheel vergoed.

Belangrijk om te weten!

  • Voor vergoeding van chiropractie vanuit de aanvullende zorgverzekering geldt geen verplicht of vrijwillig eigen risico.
  • Chiropractie Deventer is aangesloten bij de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) en is geregistreerd bij de SCN (Stichting Chiropractie Nederland)
  • Bij een aantal verzekeraars: VGZ, IZA, IZZ en Univé wordt chiropractie als alternatieve bewegingstherapie vergoed onder de noemer ‘beweegzorg’. Vergoeding van chiropractie valt dan bijvoorbeeld samen met vergoeding voor fysiotherapie en osteopathie in plaats van bijvoorbeeld homeopathie en acupunctuur.

 

Tarieven

Onderstaand ziet u een opsomming van de tarieven voor chiropractische behandelingen bij Chiropractie Deventer: 

  • Het tarief voor eerste intake en volledig onderzoek € 85,-
  • Het tarief voor een vervolg consult € 58,-
  • Bent u langer dan drie jaar niet bij ons behandeld dan boeken wij u in als een nieuwe patiënt, hier voor gelden dan ook de kosten van een nieuwe patiënt a €85,-

 

Eigen risico geldt niet voor chiropractie.

Afrekenen

Het is gebruikelijk dat de patiënt direct na iedere behandeling afrekent. Betaling per pin heeft onze voorkeur, maar uiteraard kan het ook contant. De patiënt krijgt van ons een kwitantie voorzien van behandeldatum en behandelaar. Deze kwitantie kan opgestuurd worden naar de verzekering. Het bedrag waar u recht op heeft, wordt dan op uw bankrekening teruggestort.

Direct een afspraak maken

U kunt via de onderstaande link direct een afspraak maken met één van onze chiropractoren.

Vul uw gegevens volledig in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Maak direct een afspraak

Telefonisch bereikbaar

 

maandag: 08.00 tot 12.15 - 12:45 tot 16.15 uur
dinsdag: 07:00 tot 11:15- 11:45 tot 15:00 uur
woensdag: 08.30 tot 12:45- 13:15 tot 16:45 uur
vrijdag: 08.30 tot 12.45 - 13.15 tot 16:45 uur

 

 

Nieuwsbrief

Wilt u deze nieuwsbrief ook thuis ontvangen dan kunt u zich aanmelden door uw naam en e-mail adres hier onder in te voeren.

Website powered by Boogalu

Colofon