INLOOPSPREEKUUR

Ons gratis inloopspreekuur kan voorlopig alleen op afspraak . 

Wilt u langskomen dan adviseren wij u onze praktijk te bellen om een afspraak hier voor  te maken. Deze afspraak wordt dan ingepland op de derde maandagavond van de maand tussen 17.00 – 19.00 uur . Ons telefoonnummer is 0570-619797.

In een oriënterend gesprek heeft u de gelegenheid uw klachten te bespreken en bieden wij u een lichamelijke screening aan. Dit alles is geheel vrijblijvend . Tijdens deze screening vindt er geen behandeling plaats.

Wanneer u na de screening besluit een afspraak te maken voor een behandeling dan zal u worden ingeboekt als nieuwe patiënt.  Tijdens dit eerste consult zal er een volledige screening worden gedaan en moet u van te voren een vragenformulier invullen die tijdens het eerste consult met u zal worden doorgenomen. Aan de hand van de bevindingen zal de chiropractor een behandelplan met u opstellen en vindt er normaal gesproken ook een behandeling plaats.

De kosten van een eerste consult zijn €85,- en van een vervolg consult €62,-. Deze dient meteen na de behandeling te worden voldaan en moet u zelf indienen bij uw zorgverzekering.

 

 

DATUM  INLOOPSPREEKUUR

Dit kan momenteel alleen op afspraak: 0570-619797

  • maandag 18 december, alleen op afspraak
  • maandag 15 januari, alleen op afspraak

Maak een afspraak