Tarieven en vergoederingen chiropractie

Via deze link www.chiropractievergoedingen.nl kunt u zien of uw zorgverzekeraar chiropractie zal vergoeden. Chiropractie valt onder alternatieve geneeskunde (in sommige gevallen onder beweegzorg) en wordt afhankelijk van uw verzekering uit uw aanvullende verzekering voor een vastgesteld bedrag /percentage of geheel vergoed.

Belangrijk om te weten!

  • Voor vergoeding van chiropractie vanuit de aanvullende zorgverzekering geldt geen verplicht of vrijwillig eigen risico.
  • Chiropractie Deventer is aangesloten bij de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) en is geregistreerd bij de SCN (Stichting Chiropractie Nederland)
  • Bij een aantal verzekeraars: VGZ, IZA, IZZ en Univé wordt chiropractie als alternatieve bewegingstherapie vergoed onder de noemer ‘beweegzorg’. Vergoeding van chiropractie valt dan bijvoorbeeld samen met vergoeding voor fysiotherapie en osteopathie in plaats van bijvoorbeeld homeopathie en acupunctuur.

 

Tarieven

Onderstaand ziet u een opsomming van de tarieven voor chiropractische behandelingen bij Chiropractie Deventer:

Het tarief voor eerste intake, volledig onderzoek en een eerste behandeling is € 85,-

( Voor een niet nagekomen eerste intake brengen wij €60,- in rekening)

Het tarief voor een vervolg consult is € 60,-

( Een niet nagekomen of te laat geannuleerd consult brengen wij  in rekening)

Bent u langer dan drie jaar niet bij ons behandeld dan boeken wij u in als een nieuwe patiënt, hier voor gelden dan ook de kosten van een nieuwe patiënt a €85,-

Eigen risico geldt niet voor chiropractie.

Afrekenen

Het is gebruikelijk dat de patiënt direct na iedere behandeling afrekent. Betaling per pin of contactloos heeft onze voorkeur, maar uiteraard kan het ook contant. De patiënt krijgt van ons een kwitantie voorzien van behandeldatum en behandelaar. Deze kwitantie kan opgestuurd worden naar de verzekering. Het bedrag waar u recht op heeft, wordt dan op uw bankrekening teruggestort.

Maak een afspraak