Kwaliteitsgarantie

Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA)

Na hun afstuderen (5 jaar full time universitaire opleiding) verkregen beide chiropractoren de titel Master of Science (M.Sc.). Na het 6e jaar waarbij praktijkervaring in eigen land werd opgedaan werd hier de titel Doctor of Chiropractic (DC) aan toegevoegd. Hiermee werd voldaan aan de toelatingseisen van de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie).

Chiropractie Deventer is aangesloten bij de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) en is geregistreerd bij de SCN (Stichting Chiropractie Nederland) Registratienummer SCN: J.G. Wagenaar : 98 en A.J. van Poecke: 173

Klachtencommissie:

Wij verzoeken u eventuele klachten eerst met uw chiropractor te bespreken.

Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie of wanneer u niet in staat bent een bepaald probleem op te lossen in een gesprek met uw chiropractor, bestaat altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). In geval u officieel een klacht zou willen indienen, kunt u terecht bij de Klachtencommissie Chiropractie. Ook daarvoor vervoegt u zich bij de NCA.

NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie)

ECU 2, 8305 BA Emmeloord

Tel: 085 0739859

info@chiropractie.nl

 

Stichting Chiropractie Nederland (SCN)

Tevens zijn de aan de praktijk verbonden chiropractoren ingeschreven bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Deze onafhankelijke stichting ziet toe op de naleving van strenge kwaliteitseisen ter bescherming van zowel de patiënten als de chiropractoren. Ieder jaar dient elke chiropractor een verplicht aantal nascholingsuren te volgen om hun registratie te behouden. Tijdens deze nascholing wordt veel aandacht geschonken aan onderwerpen zoals diagnostiek, onderzoekstechnieken, röntgendiagnostiek, neurologie en orthopedie.

Maak een afspraak