3 november, DAG tegen RUGPIJN

Gratis rugscreeningsweek  = Gaat niet door

Wegens te grote drukte op de praktijk hebben we dit jaar geen rugscreeningsweek. U kunt hier dus ook geen afspraak voor maken.

Hebben kennissen, familieleden of heeft u zelf bijvoorbeeld rugklachten, nekpijn, of hoofdpijn? De rugscreeningsweek hebben we twee keer per jaar naast onze reguliere inloopspreekuur.

Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u ons bellen op 0570-619797

Uw NCA chiropractor biedt op de rugscreenings u de mogelijkheid om uw rug/bewegingsstelsel gratis en vrijblijvend te laten beoordelen op de aanwezigheid van mogelijke functie problemen.

Wanneer biedt chiropractie mogelijkheden?

Een groot deel  van de patiënten komt met rugklachten, van algemene lage rugpijn tot bekkenpijn, ischias en hernia. Tevens behandelt de chiropractor mensen met nekpijn, hoofdpijn, migraine, pijn tussen de schouderbladen,  pijn in de ledematen, maar ook  bij gewrichtsslijtage kan er vaak verlichting gerealiseerd worden.

Kinderen en baby’s worden steeds vaker door de chiropractor gezien. Hiervoor zijn specifieke lichte behandelmethodieken.

Screening wat houdt dit in?

Tijdens de screening kunt u vrijblijvend 1 op 1 met een chiropractor kort uw klachten bespreken, ook is er de gelegenheid om, indien gewenst,  de stand/functie van de wervelkolom te laten beoordelen. Op basis hiervan wordt er een indicatie gegeven of het voor u zinvol is om eventueel verder te gaan middels chiropractie.

Het behandelplan zal per individu verschillen, want niemand is hetzelfde. Chiropractoren beheersen vele verschillende behandeltechnieken waardoor mensen van alle leeftijden behandeld kunnen worden.

In de praktijk is ook een secretaresse aanwezig, aan wie u vragen kunt stellen over bijvoorbeeld vergoedingen van verzekeraars of voor het maken van een afspraak.

Wanneer u uw screening niet kunt nakomen, wilt u deze dan minstens 24 uur van tevoren afzeggen. Dit kan per telefoon, mail of voicemailbericht. Vergeet u deze annuleren dan wordt een bedrag van €63,00 in rekening gebracht.

Maak een afspraak